Status fra plakatophængning

    
Vi har hængt nogle få plakater op mellem alle de andre der hænger op i rå mængder. Vi mødte andre kandidater, der var ude i blæsten med plakater. Der var en god stemning mellem kandidaterne og vi hjalp også hinanden med at holde.
Jeg håber plakaterne holder til stormen. Vi venter med at sætte resten op i morgen søndag.
Vi tror ikke det hjælper at sætte op i rå mængder, så vi nøjes med at sætte ca. 50 plakater op på udvalgte steder rundt i kommunen.
Det er vigtigt at være synligt. Ikke alle ved at vi stiller op igen.
Flere har kommenteret på de mange plakater og at det ikke passer sammen med en kommune der gerne vil være CO2-neutral. Nogle foreslår at kommunen forbyder at sætte plakater op.
Det er jeg med på, men jeg synes vi skal have en debat om hvordan den demokratiske dialog foregår. Mange synes det er svært at finde rundt på Facebook. Vi er heldige med at vi holder en god tone blandt politikerne. Andre steder eks. i Hjørring er det et stort problem. Det er vigtigt for mig, at vi fortsat kan mødes og give hånd som værdige modstandere. Det er sagen det drejer sig om.
Derfor var det også hyggeligt at møde politiske modstandere og partifæller på Kirketorvet og vente på kirkeurets slag.
Kommunes mand kom også og gav nogle gode råd.
Jeg synes, der er en stor kontrast mellem de restriktive muligheder for at viser frem til en pølsevogn, butik  eller andet ude på landet, og de rå mængder af plakater og bannere som tillades. Mere om det en anden gang.